Valikoimassamme on kuivamuonaa, säilykkeitä sekä pakasteita kissoille. Yleensä kissat tykkäävät vaihtelusta ruokailussa, joten kannattaa tarjota eri vaihtoehtoja kisulille.

Kissasi ruokailuun saat helposti vaihtelua pakasteruuilla. Meiltä löytyy erilaisia lihoja täydentämään kissasi ruokavaliota tai vaikka herkkupalaksi kanan kauloja sekä broilerin sydämiä (Murren murkina, Mush, Kennelpakaste, Hurja Barf, Tessu, Neufrau).

Kissat ovat luonnostaan lihansyöjiä. Niillä on biologinen tarve proteiinipitoiselle ravinnolle, jossa on paljon tuoretta lihaa ja vähän hiilihydraatteja. Orijen sisältää vähintään 75 % tarkoin valikoituja, proteiinipitoisia lihatuotteita: broileria, kanadansiikaa ja kananmunia. Orijen ei sisällä lainkaan viljaa.

Kissoilla on luonnollinen vaisto valita ja syödä kasveja, jotka lisäävät niiden elinvoimaa. Tästä syystä myös ORIJEN sisältää kasviraaka-aineita, kuten rohtosarviapilaa, kehäkukkaa, rohtosalkoruusua ja maarianohdaketta, jotka sisältävät kissojen luonnoliseen ravintoon kuuluvia, ruoansulatusta edistäviä, maksaa vahvistavia ja insuliinitasoa kontrolloivia ainesosia. ORIJEN-ravinnossa on kananrasvaa sekä lohi-, auringonkukka- että pellavaöljyä, jotka sisältävät paljon tarpeellisia Omega 3 ja 6 -rasvahappoja, mukaan lukien DHA jA EPA. Nämä vahvistavat vastustuskykyä ja ovat tärkeitä tekijoitä terveen ihon ja turkin kannalta.

Tarvikkeista löytyvät hihnat, pannat, valjaat, lelut, kissan mintut, vessat, hiekkalapiot, Atlas-kuljetusboxit, turkinhoitovälineet ja hiekat: Ever Clean, Take Care, Lindo Cat, Odour Buster, sekä Remiss ja Fresh News-paperipelletit.

Meillä on vaihtuva valikoima erilaisia raapimapuita sekä petejä ja pesiä. Raapimapuita on kattava valikoima.

Kuivamuonat: Orijen, Acana, Royal Canin, N&D, Golden Eagle, Iams sekä Applaws .

Märkäruuat: Almo Nature, Royal Canin, Animonda, Monster, Iams, Schmusy, Core.