Hurtta tarjous!

Summit Parka takit -30% (=32,00-54,00)

Hurtta Summit parka on yksinkertainen tehokas tapa pitää koiran ruumiinlämpö tasaisena kylmällä säällä. Lämpömantteli täydentää lyhytkarvaisen tai pohjavillattoman koiran turkin lämmöneristyskykyä, jotta koira ei palele sille epäsuotuisissa sääolosuhteissa. Jopa paksu- ja pitkäturkkiset koirat tarvitsevat ajoittain suojaa kylmältä. Koiran lämmön tarvetta lisäävät muunmuassa seuraavat tekijät: turkin kastuminen, liikunnan jälkeinen rasitus, korkea ikä, tiineys tai erilaiset sairaudet.

Huipputekninen talvitakki suojaa koiran tärkeimmät lihasryhmät, rintakehän ja herkän vatsan alueen. Takki on nopea pukea ja riisua, minkä vuoksi se sopii erinomaisesti aktiivisen koiran lihasten lämmittämiseen ennen liikuntasuoritusta ja sen jälkeen. Tuotteessa on vedenpitävä ja hengittävä Houndtex®-kalvo ja näkyvästi sijoitetut 3M-heijastimet.

Hurtan Ultimate warmer talvitakit -30%

Sääennuste: Ensi viikolla vielä kylmempää!

Hurtan Ultimate warmer talvitakki on juuri näille keleille tehty takki!

Korkea kaulus, suojaava eturinta sekä pitkä takahelma suojaavat koiran lämmöntuotannon kannalta tärkeimmät lihasryhmät, kaulan sekä rintakehän. Notkea ja äänetön materiaali ei hankaloita herkänkään koiran liikkumista takki päällä.

Nyt tarjouksessa -30%: 49,00-56,00

Tarjous voimassa 24.2. asti.

PAKKANEN PUREE!

Olisiko kiva lenkkeillä avojaloin näillä keleillä?

Joskus on pakkasta liikaa koirienkin tassuille, voit helpottaa niiden

olotilaa laittamalla fleecetossut tassuihin, ne lämmittävät!

Tarjouksessa Roitin fleecetossut, 20 €:lla neljä tossua.

Tarjous voimassa 21.2. asti.